YouTube app till iPad

YouTube är ett av världens mest populära webbplatser. Sajten har skapat flera stjärnor som t.ex Justin Bieber. Med snabb och gratis tillgång till det enorma biblioteket av videos, fick sajten en stor skara återkommande besökare. Apples strategi att ta bort YouTube appen i operativssystemet iOS6, kritiserades av många. Men det kanske var väntat då det ägs av konkurrenten Google.

youtube-app-1youtube-app-2youtube-app-3

Sedan hösten 2012 har man kunna ladda ned den fristående appen gratis via AppStore. YouTube appen har fått en ansiktslyftning, den fungerar numera mycket smidigare än tidigare. Med en höger svep får du fram en överskådlig meny över samtliga genrer, populära videos och inställningar. Att söka efter videos via iPad är enkelt och den ger dig resultat som videoklipp, spellistor eller kanaler. Denna officiella YouTube app till iPad är anpassad till surfplattans större skärm jämfört med iPhone varianten.

Som standard, väljs det automatiskt videokvalitet. Det går att byta videokvalitet när du använder Wifi. För att kunna göra det, tryck på de 3 punkter längst upp till höger på videon och välj sedan kugghjulet. YouTube appen till iPad utvecklad av Google är numera en personlig favorit. Jag anser att den slår inofficiella appar och konkurrenter som ProTuber och YouPlayer.

Kategori: Appar till iPad | 4 nov 2013