iPad Smart Cover

Det bästa med iPad:en är att den är lätt att ta med sig överallt. Med iPad fodralet Smart Cover kan du skydda din surfplatta mot smuts och repor. Utöver skydd för din iPad så tillför fodralet extra funktionalitet. Här är några av de viktigaste funktionerna.

Ipad smart cover

Skydd

iPad Smart Covers främsta syfte är att skydda din surfplatta. Till skillnad mot Smart Case, som skyddar både fram- och baksidan på surfplattan, skyddas endast framsidan med Smart Cover. Fodralet täcker skärmen men lämnar baksidan av aluminium exponerad. Du behöver inte oroa dig för att repa skärmen, men om du tappar surfplattan ger fodralet nästan inget skydd mot skador.

Ställ

En iPad har inget externt tangentbord utan du skriver direkt på surfplattan. Det är ändå smidigt att skriva e-post eller korta brev med surfplattans touch tangentbord. Med iPad Smart Cover kan du ställa upp din iPad i en liten vinkel som gör det ergonomiskt och lättare att skriva.

Automatiskt viloläge

När skyddet täcker hela skärmen, går iPad automatiskt till viloläge. Drar du bort skyddet vaknar din iPad blixtsnabbt, surfplattan går in och ur viloläge väldigt fort. Det kan tyckas som en liten sak, men det är en praktisk funktion som gör att du sparar batteritid.

Sammanfattning

Ipad Smart Cover är ett bra val för dig som letar efter ett enkelt fodral till din Apple surfplatta. Däremot kan du för några kronor till få en Smart Case som skyddar både fram- och baksidan. Vi anser ändå att Smart Cover är ett bra köp. Att ha ett skydd för skärmen är bättre än att inte ha något skydd alls.

  • Fördelar
  • Skyddar skärmen
  • Flera ställhöjder
  • Automatisk viloläge när skyddet läggs över skärmen
  • Nackdelar
  • Skyddar inte baksidan av din iPad
Kategori: Ipad fodral | 3 apr 2013