iPad Smart Case

Smart Case är en iPad fodral från Apple som ger din surfplatta ett heltäckande skydd som dessutom lägger till extra funktionalitet. En dyr, mobil och känslig produkt som en iPad behöver ett fodral för att skydda den mot fettfläckar, repor och tapp mot golvet. Att ha ett skydd är en klok investering tillsammans med din hemförsäkring.

Ipad smart case

Materialet

iPad Smart Case ger till skillnad från Smart Cover skydd både på fram- och baksidan av iPad:en. Denna iPad fodral är tillverkad av materialet polyuretan, där insidan av locket har ett mjukt foder som hjälper till att hålla skärmen ren. Vi kan lova att du kommer att vara nöjd med hur väl skyddad din iPad när den befinner sig inuti Smart Case.

Viloläge när locket läggs på

Tack vare den smarta utformningen av iPad Smart Case, vaknar din iPad automatiskt när du fäller upp locket för att sedan gå tillbaka till viloläge när du lägger på locket över skärmen. På ett sätt gör detta att din iPad verkar som om den är ”alltid är på”, eftersom den vaknar när du tänker använda den. Denna smarta konstruktion gör att du i längden sparar batteritid.

Stående eller liggande ställ

IPad fodralet är utformat så att du kan placera din iPad Smart Case på två olika sätt. Vill du skriva ett e-postmeddelande eller läsa? Fäll upp locket så att din iPad ligger ner och har en låg höjd, ungefär som ett riktigt tangentbord. Ska du titta på en film? Vänd din iPad från tangentbordsläget och det kommer att stå nästan rakt upp med en svag lutning, perfekt för att se YouTube klipp, serier eller filmer.

Case ståendeCase liggandeCase

  • Fördelar
  • Tunn och heltäckande iPad fodral
  • Funktionell, kan ställas stående eller liggande
  • Passar 2, 3 och 4:e generationens iPad
  • Automatisk vila när locket läggs på
  • Nackdelar
  • Som övriga Apple produkter är den inte billig

Sammanfattning

Om du har svårt att bestämma dig mellan en iPad Smart Cover och iPad Smart Case, rekommenderar jag dig att välja Case. För ca 50-100 kr mer än Cover kommer iPad Smart Case skydda din värdefulla iPad samt ge dig möjligheten att använda den som ställ både liggandes och ståendes.

Kategori: Ipad fodral | 10 mar 2013